Cserépmadár Szállás

9946 Velemér, Fő utca 7.
Telefon: +36 20 534 2780
E-mail: foglalas@cserepmadar.hu
3 szoba, 3 fürdőszoba, konyha, étkező,
hatalmas kert erdő és patak között
2 hétre elegendő őrségi túraterv

ELÉRHETŐSÉG

9946 Velemér, Fő utca 7.
Telefon: +36 20 534 2780
E-mail: foglalas@cserepmadar.hu
Honlapunk: http://www.cserepmadar.hu

NTAK reg. sz.: MA20001172

A Cserépmadár Szállás a 45/1990 sz. IKIM rendelet alapján "négy napraforgós" falusi magánszálláshely, üzemeltető: Varga Géza, nyilvántartási szám: 2/1997
A családtagok címe a fővárosban: 1121 Budapest, Irhás árok 56.

TÉRKÉP

MEGKÖZELÍTÉS

Autóval:

Budapest, Székesfehérvár, Balaton és Dél-Dunántúl térségéből:
- Az M7-es autópályáról Letenye mellett kell lekanyarodni az M70-es autóútra,
- amit a szlovén határ előtt, a Tornyiszentmiklós-Lenti lehajtónál kell elhagyni.
- Innen a Lenti - Nemesnép - Velemér útvonal követendő.

Nyugat-Magyarország felől:
- 8-as vagy 86-os főúton haladjon Körmendig,
- onnan tovább a 8-ason Csákánydoroszlóig. 
- Csákánydoroszló után balra kanyarodván az irány Őriszentpéter - Magyarszombatfa - Velemér.

Közép-Dunántúl felől:
- Zalaegerszegtől a Teskánd - Pórszombat - Zalabaksa - Csesztreg - Nemesnép - Velemér úton érdemes haladni.

Javaslat: A legtöbb navigációs alkalmazás sajnos pontatlanul mutatja szálláshelyünk címét a térképen. Éppen ezért javasoljuk a Waze vagy Google maps mobiltelefonos navigációs alkalmazások használatát és azt, hogy úticélként a "Cserépmadár szállásra" keressenek rá. Ebben az esetben pontosan a szálláshelyünkhöz fogja elnavigálni Önöket az alkalmazás.
A Velemér határát jelző településtáblához érve szíveskedjen felhívni a +36 20 534 2780-as számon, hogy telefonon elvezethessük a szállásig!

Vonattal:

- A Velemérhez legközelebbi vasútállomás Bajánsenyén (10 km) vagy Őriszentpéteren (16 km) van. Itt autóbuszra lehet átszállni, de szívesen el is megyünk a vendégeinkért autóval.
- Szombathelyen a vonatról Velemérig közlekedő buszra lehet átszállni.
- Zalaegerszegen is át lehet szállni a Velemérig közlekedő autóbuszra.
- Integrált vasúti-volánbuszos menetrendi utazástervező: www.menetrendek.hu

Autóbusszal:

- Távolsági autóbusszal le lehet jönni Lentiig, vagy Zalaegerszegig, ahol át lehet szállni Velemérig közlekedő autóbuszra.
- A veleméri buszmegállóig szívesen elmegyünk autóval a vendégeinkért, hogy ne kelljen cipelniük a bőröndöket.
- Integrált vasúti-volánbuszos menetrendi utazástervező: www.menetrendek.hu

CSERÉPMADÁR SZÁLLÁS A FACEBOOK-ON

Csatlakozzon a Cserépmadár Szállás rajongói oldalához Ön is a Facebookon! Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy értesüljön legfrissebb híreinkről, kedvezményes ajánlatainkról illetve egy promócióinkról, programajánlatainkról! Ehhez mindössze a jobb oldalon lévő Facebook feliratra kell kattintani.

VENDÉGKÖNYV

A Cserépmadár szállás vendégköre jellemzően nagyvállalatok felső vezetőiből, kisvállalkozások tulajdonosaiból, művészekből, tanárokból, papokból, politikusokból, történelmi családok képviselőiből áll. Megtisztelte már a házat sok neves személyiség, például a Rákóczi- és a Habsburg-család néhány tagja is.

A falakon azonban csak Kossuth apánk és Rákóczi Ferenc nagyságos fejedelem képe található meg, akik detronizálták a Habsburgokat. Amiből aztán némi derű is fakadt, mert fénykép készítésekor a Habsburg családnevet viselő kedves vendégünk megpróbált a nagyságos fejedelem arcképe elé állni. A dolog végül kölcsönös mosolyba torkollt, mert akárhogyan helyezkedett is, mindkét trónfosztót egyszerre nem tudta eltakarni. Milyen boldog lenne ez a világ, ha ennél nagyobb bajunk nem is lenne

Az alábbi leveleket az elmúlt években kaptuk:

Tisztelt Varga Géza úr!
Az elmúlt hétvégén szálltunk meg önöknél Veleméren, a Csinyálóházban. Szeretnénk megköszönni azt a felejthetetlen élményt, és páratlan nyugalmat, ami a házban és a környéken fogadott bennünket. Nagyon kedves volt a házinéni, és barátságosak voltak a faluban élo emberek is. Elsosorban azonban a ház különös varázsa fogott meg bennünket. Ha valaki igazi nyugalomra és kikapcsolódásra vágyik, itt igazán megkaphatja. Remélem, még mi is visszatérünk, mert kevés volt ez a hétvége a környék felfedezésére. Azóta informálódtam az ön munkásságáról, és az interneten tanulmányoztam a honlapjait is. Gratulálok az eredményeihez, és sajnálom, hogy személyesen nem találkozhattunk!
Tisztelettel: M. J-né és M. J.
a Bakonyból

* * *

Kedves Varga Géza!

Köszönjük szépen a remek lehetőséget! Nagyon jól éreztük magunkat. Az Önök háza gyönyörű és minden igényt kielégít. Az Őrségben most sem csalódtunk, a több mint 20 kilométeres gyalogtúrán jól elfáradtunk. Egyetlen dolog árnyékolta be a hétvégét: hazafelé az egyik autónk durrdefektet kapott az autópályán. Csúnyán összetört, de mindenki karcolás nélkül térhetett haza. Még egyszer köszönjük szépen!
Sz. A.

* * *

Kedves Varga Úr!

Köszönjük, hogy igénybe vehettük a Csinyálóházat! Nekünk maga az Őrség is élmény volt, és ezt csak fokozta a gyönyörűen berendezett házikó. Sajnos igen rövid látogatást tehettünk csak arrafelé a munkánk miatt, de feltöltődésre alkalmasabb helyet nehéz lenne találni. Ismerőseimnek is jó szívvel ajánlom majd a szállást. Kellemes nyarat és minden jót kívánok:
H. É.