Cserépmadár Szállás

9946 Velemér, Fő utca 7.
Telefon: +36 20 534 2780
E-mail: foglalas@cserepmadar.hu
3 szoba, 3 fürdőszoba, konyha, étkező,
hatalmas kert erdő és patak között
2 hétre elegendő őrségi túraterv

Foglalási feltételek

 

A teljes Cserépmadár szállás ára:
(mindhárom szoba, 3 fürdőszoba, konyha, étkező együttesen, kizárólagosan és legfeljebb 11 fő részére)

- 90 000 Ft / ház / éj (1-9 fő esetén)
- 100 000 Ft / ház / éj (10 fő esetén)
- 110 000 Ft / ház / éj (11 fő esetén)

Minimálisan foglalható éjszakák száma: 3 éjszaka

Foglalás elektronikus levélben (e-mailben) vagy telefonon

- a +36 20 534-2780-as telefonszámon, vagy a foglalas@cserepmadar.hu e-mail címen lefolytatott időpont-egyeztetés után - a szállásdíj kifizetésével lehet foglalni
- előzetesen azt kell tisztázni, hogy van-e a kívánt időpontban szabad helyünk, mennyibe kerül a szállás és milyen fizetési módot kíván használni a kedves vendég
- a szállásdíj kiegyenlítéséről visszaigazolást küldünk, vagy szerződést írunk alá.

A vendégház minden esetben csak a teljes szállásdíj előzetes kiegyenlítésével válik lefoglalttá.

Amennyiben nem a telefonos megbeszélésünk után közvetlenül utalja át a szállásdíjat, akkor kérjük, hogy az átutalás előtt telefonon érdeklődjön, hogy van-e még a keresett időpontban szabad helyünk! Amennyiben a pénzt elküldte, de a kért időpontban mégsem tudunk szállást adni (mert valaki hamarabb fizette ki), akkor a választásának megfelelően vagy visszaküldjük a szállásdíjat, vagy másik időpontban adunk szállást.

Azaz a megállapodásunk az összeg megérkezésekor lép hatályba a szabad szobák erejéig. Ha időközben elfogyott a szabad szálláshelyünk (augusztusban ötpercenként változhat a helyzet), akkor az összeget postafordultával visszaküldjük. Ha van szabad szobánk, akkor az összeg foglalóként viselkedik. 

A lefoglalt szállást annak teljes időtartama alatt fenntartjuk, azt másnak nem adjuk ki. Önnek akkor sem kell aggódnia, ha az érkezés napján mégsem tudna pontosan megérkezni, ugyanis - a szállodák gyakorlatával ellentétesen - mi végig foglaljuk Önnek a szállást.

Számlát adunk.

Elfogadott fizetési módok:

  • banki előreutalás vagy pénztári készpénzbefizetés
  • OTP, K&H és MKB Szép Kártya (Széchenyi Pihenőkártya)
  • bankkártya (VISA, Mastercard)

A szállásdíj átutalható a 11773126-05080667 számú OTP számlánkra. A bankszámla tulajdonosa Varga Géza és Tóth Edit. Átutalás vagy pénztári befizetés esetben kérjük, hogy a közlemény rovatba írják be a feladó nevét, mobiltelefonszámát és az érkezés dátumát! Kérjük, hogy az összeg elküldését telefonon is jelezni szíveskedjenek!

A szállást a szállásdíj megérkezése esetén tekintjük lefoglaltnak. A foglalás tényét e-mailben vagy telefonon visszaigazoljuk.

Technológiai okokból Maestro vagy Electron típusú bankkártyával nem lehetséges az előre történő fizetés. Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy bankkártyás előrefizetésre többnyire csak a dombornyomott bankkártyák alkalmasak, további információkért, kérjük, forduljanak pénzintézetükhöz.

Bankkártyával történő előre fizetés esetén, kérjük, töltse ki és írja alá ezt a mellékletet és küldje el szkennelve (foglalas@cserepmadar.hu) és/vagy postai úton.


Hosszú hétvégék

Szálláshelyünk általában március 10. és november 10. között folyamatosan, valamint szilveszterkor fogad vendégeket.

Az alábbi listában felsorolt időszakokban csak az időpont mellett szereplő minimális éjszakaszámra tudunk foglalást felvenni. 

 

2021-ban:

 

Szilveszter 4 éjszaka

A fenti árak tartalmazzák:

- a kiválasztott szoba, szobák és a hozzá(juk) tartozó saját fürdőszoba(k) kizárólagos használatát
- étkezési lehetőséget önellátással a Cserépmadár Szállás konyhájában
- antiallergén ágyneműt, ágyneműhuzatot, igény szerint plédeket
- vezeték nélküli internetelérést (Wi-Fi) a szobákban és a kert egy részében is
- a klíma használatát (hűtés, fűtés)
- a fürdőszobákban törölközőt, folyékony szappant és hajszárítót
- a parkolást
- a kert és udvar valamint tartozékaik használatát

A fenti árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke: 250 Ft/fő/éj a 18 éven felüli vendégek után. 

A szobákat 15:00-tól lehet elfoglalni és az elutazás napján 10:00-ig kérjük elhagyni.

 

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK:

- kerékpárhasználat: ingyenes,

KÉRJEN EGYÉNI AJÁNLATOT!

Vendégeink és szállásunk iránt érdeklődők igényeit maximálisan próbáljuk kielégíteni, ezért ha fent nem talált Önnek megfelelő ajánlatot, kérjen speciális, személyre szabott árajánlatot! Last minute, valamint hosszabb távú és nagyobb létszámú foglalás esetén adhatunk engedményt.

LEMONDÁS

Amennyiben a kedves vendég nem kívánja, vagy nem tudja igénybe venni a már lefoglalt szálláshelyet, akkor az elküldött szállásdíjat csak akkor és olyan mértékben van módunk visszaadni, ha és amilyen mértékben másik vendégnek ugyanazt a szobát ki tudjuk adni.

A vendég oldalán felmerülő vis major (betegség, baleset) esetén a szállásdíjat előzetes egyeztetéssel 12 hónapon belül last minute jelleggel (másnapi érkezéssel) felhasználhatja.

„CSERÉPMADÁR ÜDÜLÉSI UTALVÁNY”

Lepje meg szeretteit, barátait vagy kollégáit egy, a Cserépmadár Szállás használatára feljogosító ajándékutalvánnyal!

Az utalvány kedvezményezettjének az időpontot egyeztetnie kell a szállás igénybevételéhez, az utalvány a kiállításától számított egy évig érvényes. Értéke a megrendelő kívánsága szerint változtatható:
- szólhat konkrét Forint értékről, vagy
- meghatározott szolgáltatásról, szobaéjszakáról.

Bővebb részletekért és igénylésért, kérjük, telefonáljanak.

Háztörténet és házirend

Az I. világháború előtt épült parasztház szerencsésen megőrizte a hagyományos alaprajzát. Ekkor már nem fagerendákból (boronákból), hanem téglából épültek a házak. Az előző tulajdonosok által épített előszobának köszönhetően az alaprajz is korszerűbb lett (a helyén 100 éve még egy oszlopos kódisállás állt). A ház a néprajzi hitelességet is megőrizte és a modern követelményeknek is megfelel. Amikor a 90-es években szálláshellyé alakítottuk, egyedül a fürdőszobák miatt kellett változtatni az épületen (egy lépcsőt építettünk az előtérből az egykori borospincébe, s ott építettünk ki három fürdőszobát).

Részletesebb leírásokért kérjük kattintson az alábbi linkekre:

Belső szoba 

297030 308250115853945 783798446 N

Külső szoba

381368 308254545853502 683511788 N

Kamra szoba 

10493030 824621970883421 1345969279688944381 O

Konyha 

Ebédlő 

Fürdőszobák

A Cserépmadár Szállás 11 ágyas, 3 szobás, 3 fürdőszobás falusi magánszálláshely (a portán lévő Csinyálóházban további öt ágy áll még a vendégek rendelkezésére). Tulajdonos és üzemeltető: Varga Géza írástörténész, a Boronaház lakója. Cím: 9946 Velemér, Fő utca 7. A szálláshely a 45/1998. Sz. IKIM rendelet szerint a "négy napraforgós" osztályba sorolt. Nyilvántartási szám: 2/1997.

A szálláshely általában március közepétől november közepéig van nyitva, előre egyeztetett igény esetén télen is kiadjuk (szilveszterkor mindig telt házunk van). Téli vendégeink érkezése előtt 3 napig fűtjük a házat – ami a szállásköltséget növeli). Főszezonnak a június, július és augusztus hónap számít. Vendégeinket térképes túrakártyák vezetik el a környék nevezetességeihez.

Érdeklődni lehet a +36 20 534 2780 -as mobiltelefonon vagy a foglalas@cserepmadar.hu e-mail címen lehet.

A Cserépmadár Szállás szobáiban - követve az európai és hazai trendeket - a dohányzás nem megengedett. Dohányozni a kertben lehet.

Környezetünk védelme és unokáink jövőjének biztosítása érdekében vendégházunk minden fényforrása korszerű, energiatakarékos lámpatest!

Ingyenes, vezeték nélküli internet vehető igénybe a ház mindegyik szobájában és a kert nagy részén.

Egeszhaz Kicsi(3 szoba, 3 fürdőszoba, konyha, 11 ágy)

A Cserépmadár szállás egészben is kivehető, amit kb. 10 fős csoportoknak ajánljunk. A vendégeinktől származó tapasztalatok szerint különösen alkalmas baráti társaságok, kisebb csoportok vagy kisgyermekes, baráti családok számára. A családok felnőtt tagjai ugyanis nyugodtan beszélgethetnek akár hajnalig is az étkező-nappaliban, mert nem kell aggódniuk az apróságok miatt, hiszen azok édesen alszanak a karnyújtásnyira lévő szobákban.

Belsoszoba Kicsi(4 ágy, külön fürdőszoba, konyhahasználat)

A szobanév arra utal, hogy ez a ház nyugati szobája (a belső szó errefelé „nyugat” jelentésű, talán mert nyugatra van a gyepüként szolgáló erdő belseje). A Belső szoba egyúttal a porta és a szer belsejéhez, a szer közepét kijelölő kúthoz is közel esett.